Šal, kapa in rokavice, popolno darilo in top modni dodatki

Vsi se strinjamo, da je kombinacija daljšega plašča, puloverja s puli ovratnikom in hlačami v usnjenem videzu zelo aktualna. Vsi pa se verjetno tudi strinjamo, da ji do modnega vrhunca manjka le še ”začimba” oz. modni dodatki, kot so kapa, šal in rokavice. Pika na i, ki ni samo modna, ampak tudi nadvse topla v teh zimskih dneh. Ponudba kap, šalov in rokavic je v Nami nadvse bogata, tako da boste gotovo našli kaj za dopolnitev svojega modnega stila ali pa boste te tradicionalne zimske dodatke izbrali kot praznično darilo za svoje bližnje. Vam je všeč baretka, pletena kapa s cofi, šal s karo vzorcem, podložene rokavice v videzu usnja? V Nami izpolnimo prav vse želje.

SPLETNI NAKUP

MariaCeline
Barts
MariaCeline

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Kapa Barts
29,99 €
Kapa Barts
29,99 €
Kapa Barts
49,99 €
Kapa Barts
39,99 €
Šal Falke
80,00 €
Šal MariaCeline
31,50 €
Šal Ted Baker
85,00 €
Rokavice MariaCeline
19,50 €
Rokavice Barts
34,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: MariaCeline
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno