Modni navdih: Šah mat

Karo vzorec je modna stalnica, ki nas navdušuje vsako jesen in zimo. Zato ne bo odveč namig, da velja investirati v najbolj univerzalen in obenem unikatno drzen karirasti modni kos, suknjič oziroma jakno. Da ga boste čim lažje vključili v svojo obstoječo garderobo, vam predstavljamo 4 stilistično dodelane kombinacije za pravi modni šah-mat.

  1. Bodite elegantne in hkrati modno ležerne po vzoru Francozinj in karo suknjič ali jakno kombinirajte z džins hlačami ravnega kroja ali, še bolje, zvončastega kroja, belo bluzo in mokasinkami.
  2. Karo suknjič za malce drznejši slog v stilu rokenrol nonšalance združite z običajno T-majico in oprijetimi hlačami v videzu usnja. Zraven obujte motoristične gležnjarje ali različico z visoko peto.
  3. Karo suknjič tako kot modna poznavalka Rebecca Gliha kombinirajte s krilom ali obleko, katere spodnji del je krojen v krogu. Rebecca je celotni videz začinila še s gležnjarji z nizko peto in nakupovalno torbo v lakastem videzu.
  4. Karo suknjič kombinirajte z mini krilom v ujemajočem se karo vzorcu. Zraven sodi puli v nevtralni beli, sivi, bež ali črni barvi.

Rebecca nosi: Jakna Kocca, 220.00 eur; obleka Kocca, 174.00 eur; gležnjarji Elena 211.50 eur; torbica Ted Baker 65.00 eur


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno