Otvoritev razstave Sadar + Vuga, ta četrtek v Nami

Arhitekturni biro Sadar+Vuga, se letos v okviru Meseca oblikovanja v 1. nadstropju veleblagovnice Nama, predstavlja z dvema oblikovalskima projektoma.

Otvoritveni dogodek, bo v četrtek, 6. oktobra ob 18:00 uri, v prvem nadstropju veleblagovnice Nama.

Za imetnike kartice zvestobe: Prvih 150 imetnikov Namine kartice zvestobe, lahko na dan otvoritve ob 18:00 uri, na blagajnah v pritličju, 1., 2. ali 3. nadstropju, prevzame ekskluzivni kupon za 20 % popust na en izdelek kolekcije JZ22, po vaši izbiri.

Spoznajte Zaklade in Folije!

Zakladi so družina posameznih kosov pohištva in uporabnih predmetov, ki so nastajali vzporedno z arhitekturnimi in interierskimi projekti biroja, medtem ko so Folije samostojen oblikovalski projekt.

Folije so funkcionalni kosi, njihova moč pa je prav v očarljivi in vedri pojavnosti. Posamično ali v množicah veselo naseljujejo površine doma ali javnih prostorov, individualizirajo prostor, ga napolnijo z barvo in markantnim značajem.

FOLIJE

LOLA, CARMEN, PACO, MANOLO
Folije so večfunkcijski predmeti z naglašeno pripovedno podobo in vznesenim temperamentom, ki ni vezan na njihovo funkcijo. Njihov namen je, da običajno anonimni ali neopazni kosi pohištva postanejo nosilci veselega in spodbudnega vzdušja. Tudi izbor imen in pa barvna skala nakazujejo, da jih v lasten dom ali pisarno sprejmemo kot osebe in ne predmete.

Predmeti so izdelani iz aluminijeve pločevine, lasersko izrezani, zgibani ter barvani. Na steno jih pritrdimo z vijaki.

Sadar + Vuga: Jurij Sadar, Boštjan Vuga, Belen Villan Fernandez
Fotografija: Klemen Ilovar
Grafično oblikovanje: Nejc Prah
Umetniško vodenje: Urša Vrhunc


Naslovna fotografija: Klemen Ilovar

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno