S torbo Bagghy do vrhunskega stila

S pravo torbico lahko na višji modni nivo povzdignete še tako običajno kombinacijo, kot je bela bluza in džins hlače. In če se na tem mestu sprašujete, katera je ta prava torbica, se naš odgovor glasi torbica blagovne znamke Bagghy.

Novo kolekcijo torbic, torb in denarnic, ki vas že pričakuje v Nami, opredeljujejo živahne barve in vedno inovativne oblike. V živo rožnati barvi vas bo tako navdušila njihova mini različica najbolj trendne trapezaste oblike torbic, v barvo mareličnega in malinovega sorbeta pa se je tokrat odela njihova kultna torbica s poklopcem in izpostavljeno črko B. In prav posebno mesto v kolekciji si zaslužijo nakupovalne torbe iz pisane slame in torbe z daljšim paskom iz kombinacije usnja in tekstila z zanimivim retro vzorcem črt.

Obiščite pritličje v Nami in raziščite vse kreativne izpeljanke torb in denarnic, ki vam jih v novi pomladni kolekciji ponuja blagovna znamka Bagghy.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majhna torba Bagghy
146,00 €
Nakupovalna torba Bagghy
159,00 €
Majhna torba Bagghy
105,00 €
Majhna torba Bagghy
135,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Bagghy
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno