S Tommyjem Hilfigerjem do športno-modnega izgleda

Tommy Hilfiger je ameriška blagovna znamka visoke kakovosti. Čeprav ima tudi zelo modne in trendovske linije, je ta znamka še vedno najbolj znana po športnih kolekcijah. Med drugim je Tommy Hilfiger ob Ralphu Laurenu najbolj pogost opremljevalec ameriških športnikov, tudi na olimpijskih igrah.

Moški, ki imajo radi športni videz spodnjega perila in kopalk, bodo pri tej znamki prišli na svoj račun. Pri športnih zanesenjakih je to namreč ena izmed najbolj priljubljenih znamk. Tommy Hilfiger pa je priljubljen tudi pri zvezdnikih svetovnega formata, med drugimi to znamko nosijo Zendaya, Gigi Hadid in Lewis Hamilton.

Značilnost spodnjic in kopalk Tommy Hilfiger je, da niso preveč pisana, da so barve (prevladujejo bela, rdeča in modra) in kroji precej športni. Tudi zato znamko poznavalci uvrščajo med tiste, ki so sodobne, a v kolekcijah ohranjajo tudi večno klasičen videz.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pižama spodnji del kratke hlače Tommy Hilfiger
44,90 €
Spodnje hlače boxarice Tommy Hilfiger
27,90 €
Spodnje hlače Tommy Hilfiger
22,90 €
Spodnje hlače boxarice Tommy Hilfiger
22,90 €
Spodnje hlače boxarice Tommy Hilfiger
24,90 €
Kopalke Tommy Hilfiger
69,90 €
Kopalke Tommy Hilfiger
69,90 €
Kopalke Tommy Hilfiger
79,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Tommy Hilfiger

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno