S. Oliver: Zanimivi kroji in detajli bodo popestrili še tako sive in mrzle dni

Januar je siv in hladen mesec, zato bodo svoj trenutek ponovno imele bleščice, lureks, srebrni dodatki, ki jih lahko kombiniramo tudi za čez dan in ne le ob posebnih priložnostih.

Januarja raziskujemo Arktiko. Ledenega ozračja Arktike ne odraža le barvna karta. Tu so še bleščice, lureks na pleteninah ter srebrni detajli, ki nas spominjano na odsev ledu in detajli iz okrasnih kamnov, ki so videti kot ledene kocke, katere obsije sončna svetloba.

Kultni kos je žametni BLAZER, ki ga seveda lahko nosimo z istimi, žametnimi hlačami ali samostojno, denimo s kavbojkami. Današnji žamet ni le v klasičnih barvah kot so črna, temno modra ali rjava, daleč od tega. Mi smo se odločili za svetlo modro. Če vam je všeč oversize shape, je odlično saj žametne jakne pridejo do izraza, ko so večje in daljše.

Ti modni kosi so sedaj ob izteku sezone, znižani tudi do – 50 %.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: S.Oliver

Blazer S.Oliver.
99,99 €
Bluza S.Oliver.
59,99 €
Pulover S.Oliver.
79,99 €
Torbica S.Oliver.
49,99 €

Aktualno