s.Oliver za modno sproščenost

Najnovejša kolekcija blagovne znamke s.Oliver, ki vas že pričakuje v Nami, je najboljša harmonija modnih trendov, sproščenega sloga oblačenja in večnih oblačilnih kosov. V kolekciji boste tako našli dežni plašč, ki velja za nepogrešljiv pomladni kos v garderobi vsake ženske, vsestranske T-majice s potiski, večne črtaste puloverje, modne različice džins hlač, ki so tokrat ravnega sproščenega kroja v duhu 90. let, ter bombažne srajčne obleke z vezeno čipko. Tu so še z najnovejšimi barvnimi smernicami usklajeni osnovni kosi, topi brez rokavov in majice s kratkimi rokavi ter hlače na korenček, ki jih za vsakodnevno modno sproščenost lahko kombinirate z bolj elegantnimi oblačili, kot je suknjič, ali jaknami za prosti čas.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Jeans hlače S.Oliver
79,99 €
Pleten pulover S.Oliver
49,99 €
Plašč S.Oliver
139,99 €
Majica kratek rokav S.Oliver
25,99 €
Obleka S.Oliver
79,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: s.Oliver
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno