Udobje in sproščenost na vrtnih zabavah

Prišla je pomlad, z njo pa tudi toplejši dnevi in vprašanje, kaj obleči na vrtno zabavo, da ohranimo pridih elegance. To je čas za najlepše spomladanske trende, ki v sončnih, toplih dneh izžarevajo svoj pravi čar.

Kompleti ali obleka so vedno dobra ideja za sproščeno eleganco in tudi letošnjo sezono bodo dvodelni kompleti ter obleke modni hit. Med trendi so poleg barv in krojev tudi letos izredno pomembni vzorci in potiski vseh vrst in velikosti, ki ponovno močno zaznamujejo te najrazburljivejše mesece v letu. A ko jih združimo z oblekami, postanejo pravi must have tople sezone. Naj gre za midi ali maksi dolžine, predvsem je pomembno to, da so obleke lahkotne, pisane ter da izžarevajo ženstvenost. Potiski so letos IN. Od črt pa vse do cvetličnih vzorcev, ki so nalašč za toplo sezono prihajajočih se zabav in festivalov. K zanimivim potiskom letos spada tudi print metuljev, ki krasi različne kose oblačil v naši kolekciji, od oblek, hlač, bluzic in tudi majic. Motiv metulja bo v intenzivnih tonih, letos nepogrešljivih zeleni in kobalno modri.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka S.Oliver
89,99 €
Bluza dolg rokav S.Oliver
49,99 €
Dolge hlače S.Oliver
39,99 €
Majica na naramnice S.Oliver
29,99 €
Dolge hlače S.Oliver
69,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: s.Oliver
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno