S.Oliver: Smart Academia & Denim

Po poletju in dopustih je čas, da se vrnemo k vsakodnevnim rutinam, pa naj bo to služba ali šola. Nova s.Oliver kolekcija je v novih, svežih barvah. Ključno sporočilo je: naš slog, vaš življenjski slog.

To sezono se osredotočamo na preproste, lepe in brezčasne kose izdelane iz kakovostnih materialov. Navdušili vas bodo novi vzorci in kombinacije živih barv. Črte v drznih barvah v kombinaciji z večnim jeansom so obvezne to jesen. Igra kontrastov z grafičnimi črtami popestri prav vsako pletenino, s krilom iz jeansa pa dopolnimo privlačno eleganco. Ključni kosi za začetek nove sezone so izdelki iz jeansa. Ne smemo pa pozabiti na college look, ki predstavlja ravnotežje med klasiko in modernim stilom. In noben kos ne predstavlja stila college look bolje kot bomber jakna. Morda smo na njih malce pozabili, a to jesen se vračajo v vsej svoji lepoti. Bomber jakne so prava izbira za prehodno obdobje. So ravno dovolj tople in ne pretople ter preproste za kombinirati. Ne pozabite na rdečo barvo – nepogrešljiva barva, ko želimo biti opaženi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Brezrokavnik S.Oliver
59,99 €
Jakna S.Oliver
119,99 €
Obleka S.Oliver
89,99 €
Jeans hlače S.Oliver
69,99 €
Obleka S.Oliver
79,99 €
Dolga jopa S.Oliver
89,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno