Letošnje poletje je rezervirano za nogomet in polo majice

Polo majica je osnovni kos oblačila s kratkimi rokavi, značilnim ovratnikom ter dvema ali tremi gumbi, pogosto pa ima tudi žep. Gre za večno klasiko, ki jo mora imeti vsak moški v svoji garderobi. Polo majice izvirajo iz začetka 20. stoletja, ko so jih nosili teniški in polo igralci. S časom so postale priljubljene tudi zunaj športnih krogov in so danes nepogrešljive. Združujejo udobje športne mode in prefinjenost klasičnega sloga, oblikovane pa so tako, da se prilegajo vsaki postavi.

SPLETNI NAKUP

Ne glede na vaš osebni stil bo polo majica vsakemu outfitu dodala pridih elegance. Kolekcija s.Oliver, zasnovana v sodelovanju s slovensko nogometno reprezentanco, je ustvarjena za sodobnega moškega. Kdo bi lahko bolje predstavil te majice kot naši nogometni junaki? Jaka Bijol, Miha Blažič, Sandi Lovrić, Žan Celar in Petar Stojanović so se preizkusili kot modeli in dokazali, da so polo majice s.Oliver letošnje poletje prava izbira za vsakega moškega!

Vsaka polo majica blagovne znamke s.Oliver je izdelana iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo udobje in trajnost. Prinašajo pridih športne elegance, ki je primerna tako za vsakodnevne aktivnosti kot tudi posebne priložnosti, kot je evropsko prvenstvo v nogometu. Če kdaj, potem je to poletje pravi čas, da navdušite s stilom in strastjo ter ponosno postanete del nove slovenske nogometne zgodbe – v izbrani polo majici s.Oliver, seveda!

Bravo naši nogometaši, ki osvajate, navdušujete in nas delate ponosne na letošnjem Evropskem prvenstvu v nogometu. Srečno še naprej.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Polo majica kratek rokav s.Oliver
25,99 €
Polo majica kratek rokav s.Oliver
29,99 €
Polo majica kratek rokav s.Oliver
39,99 €
Polo majica kratek rokav s.Oliver
49,99 €
Polo majica kratek rokav s.Oliver
25,99 €


Naslovna fotografija: s.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno