Lan je material, ki poleg bombaža najbolj zaznamuje vsako poletje

Lan je verjetno tisti, ki poleg bombaža najmočneje zaznamuje vsako poletje in ko ga združimo z nevtralnimi toni, kot so bela, bež, peščeno siva, barva bele kave in podobnimi, je naša poletna podoba vedno znova zmagovalna. Letošnja barva je barva sivke – nežno vijolična.

Klasičen kos, ki ga boste lahko nosile k številnim kombinacijam, je lanena srajca. Od ohlapnih daljših, ki spominjajo na tunike, do bolj oprijetih in krajših, z gumbi in volančki.
Poletja si preprosto ne predstavljamo brez lahkotnih lanenih oblek, ki ne samo da »dihajo« ampak so primerne za vsako priložnost. Izberete lahko med klasičnimi, retro romantičnimi, ozkimi in širokimi.

Tudi hlače iz lana lahko popestrijo vašo garderobo, pri izbiri ste lahko malce bolj drzni in izberete bolj odštekane barve, ki jih lahko kombinirate z navadno belo majico in igrivimi sandali.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bluza kratek rokav S.Oliver Black Label
49,99 €
Bluza kratek rokav S.Oliver
59,99 €
Kratke hlače S.Oliver
49,99 €
Jakna S.Oliver Black Label
139,99 €
Dolge hlače S.Oliver Black Label
99,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno