S.Oliver Black Label: Bež in bela sta barvi pomladne kolekcije

Barvi pomladne kolekcije sta – bež in bela. Seveda pa ne smemo pozabiti na črno, klasično črno belo kombinacijo, ki je nekaj, s čimer preprosto ne moremo zgrešiti. Za vse ljubitelje barv, pa je v tokratni kolekciji za osvežitev poskrbela barva fuksije. Modni kosi v teh barvah poskrbijo za živahnost izgleda. Prednost imajo enostavne silhuete, ki dovolijo barvi, da zasije v vsej svoji lepoti.

Hlače širokih hlačnic, ravno krojene in visokega pasu, optično podaljšajo naše noge in nas naredijo višje. K takšnim hlačam oblečemo ozek top in kratko jakno. Kar pa ne pomeni, da ne morete biti drzni in kombinirati hlač s široko, dolgo in lahkotno srajco ali pletenino. K takemu izgledu se najbolje podajo natikači ali pete, ki delujejo veliko bolj elegantno.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dolge hlače S.Oliver Black Label
79,99 €
Blejzer S.Oliver Black Label
169,99 €
Tunika S.Oliver Black Label
89,99 €
Blejzer S.Oliver Black Label
159,99 €
Dolge hlače S.Oliver Black Label
99,99 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver Black Label

Aktualno