Ko se trendi za prosti čas in poslovne priložnosti razvijejo v vsestranski videz

Nova formalna oblačila izpolnjujejo željo potrošnikov po udobju in ustvarjajo prostor za preprosto oblikovanje z elegantno in sproščeno privlačnostjo. Trendi za prosti čas in poslovno priložnost se razvijajo v vsestranski videz, odtenki modre in sončno rumene pa ustvarjajo popolne barvne kombinacije za vsak korak v novi sezoni stila. Modra, kraljevo modra ali svetlo modra je prava izbira prihajajočih dni, rumeno pa preprosto obožujemo – morda zato, ker v spomin prikliče sonce. Ne pozabimo pa tudi na grafične potiske, prav tako v odtenkih modre barve.

Kostim je osnovni element v garderobi vsake poslovne ženske. Letošnjo sezono bomo posegali po klasičnih enobarvnih in nenadomestljivih črtastih kostimih.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dolge hlače S.Oliver Black Label
89,99 €
Bluza dolg rokav S.Oliver Black Label
69,99 €
Balonar S.Oliver Black Label
189,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
99,99 €
Jeans hlače S.Oliver Black Label
89,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver Black Label
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno