Modra avantura

Vsaka ženska v svoji garderobi potrebuje modro barvo. Je neverjetno elegantna a drzna barva, ki jo lahko nosite skozi vse leto in se poda prav vsem tenom kože. Zato je to must have barva sezone jesen/zima 2022. Azurno modra je hladna barva, ki jo povezujemo z nebom, vodo in ledom. Kobaltno modra barva pa je pomirjajoča in umirjena, tako da sami izberite tisto, ki se najbolje poda vašemu karakterju. Modra barva na splošno simbolizira umirjenost, zanesljivost in zaupanje ter tudi doslednost, avtoriteto in moč.

Vse kaže, da se kostimi še zdaleč ne mislijo umakniti s samega vrha priljubljenosti. Trendi so jih namreč znova nanizali v nešteto različicah in jesensko-zimski meseci bodo v njih resnično pestri. Gre za outfit, ki v hipu ustvari celotno modno zgodbo, saj ob sebi ne potrebuje veliko, morda top ali puli za pod suknjič ter usnjen pas ali rutko okoli vratu. Za sodobno piko na i pa jim lahko dodamo vpadljivo torbico ali letošnjo sezono nepogrešljivo obutev – loafer čevlje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Dolge hlače S.Oliver Black Label
89,99 €
Bluza dolg rokav S.Oliver Black Label
59,99 €
Jeans hlače S.Oliver Black Label
89,99 €
Pulover S.Oliver Black Label
49,99 €
Bluza dolg rokav S.Oliver Black Label
59,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver Black Label
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno