Za vsak trenutek v dnevu, – 30 % ugodneje

Mesec januar s sezonskimi popusti poskrbi za mnoga presenečenja, saj lahko prvi mesec leta še vedno aktualne kolekcije jesen in zima, nakupujete tudi do – 50 % ugodneje.

Kolekcijo S.Oliver, ki zagotavlja privlačnost dnevnega stila ter več udobja in svobode gibanja, lahko v času sezonskih popustov, do 28. februarja 2023, nakupujete kar -30 % ugodneje.

Suknjič, hlače in srajca – nepogrešljiva kombinacija vsakega moškega, ki ve, kaj hoče.  Srajca je pomemben del moške garderobe. Material je običajno bolj tog in s tem naredi bolj možato postavo in razširi ramena. Če je krojena po telesu pa poudari pas. Za hladne jesenske dni poskrbijo plašči, za tiste malce bolj zmrzljive pa letos v garderobi ne sme manjkati dolga bunda. Barve so klasične, modra, siva in črna. Poživite svoj videz s svetlo kapo in rokavicami. Za proste roke oprtajte nahrbtnik na ramena in dan se lahko prične.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Jeans hlače S.Oliver
59,99 €
Srajca dolg rokav S.Oliver
59,99 €
Dolge hlače S.Oliver
59,99 €
Srajca dolg rokav S.Oliver
39,99 €
Suknjič S.Oliver
159,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno