Za vsak trenutek v dnevu

Novi kroji in detajli opredeljujejo posodobljene in napredne oblike moške obleke, ki vam ponujajo široko možnost izbire. Kolekcija S.Oliver zagotavlja privlačnost dnevnega stila ter več udobja in svobode gibanja. Naj bo to dan v pisarni ali na večernem dogodku.

Suknjič, hlače in srajca – nepogrešljiva kombinacija vsakega moškega, ki ve, kaj hoče.  Srajca je pomemben del moške garderobe. Material je običajno bolj tog in s tem naredi bolj možato postavo in razširi ramena. Če je krojena po telesu pa poudari pas. Za hladne jesenske dni poskrbijo plašči, za tiste malce bolj zmrzljive pa letos v garderobi ne sme manjkati dolga bunda. Barve so klasične, modra, siva in črna. Poživite svoj videz s svetlo kapo in rokavicami. Za proste roke oprtajte nahrbtnik na ramena in dan se lahko prične.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Jeans hlače S.Oliver
59,99 €
Srajca dolg rokav S.Oliver
59,99 €
Dolge hlače S.Oliver
59,99 €
Srajca dolg rokav S.Oliver
39,99 €
Suknjič S.Oliver
159,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno