Modne navdušenke prisegajo na rute

To pomlad modne navdušenke prisegajo na rute. Z zavezanimi okoli vratu v slogu francoske  nonšalance popestrijo povsem običajen črtast pulover in džins hlače, medtem ko si tisto pravo modno pozornost tokrat zaslužijo rute na glavi. Način zavezovanja je zelo poljuben. Lahko si jih zavežete v  mediteranskem slogu po vzoru 70. ali na zatilju v slogu 60. let. Tudi različica zavezovanja, ki jo je v filmu Zajtrk pri Tiffanyju prikazala Audrey Hepburn, je še vedno zelo aktualna. Rute so prav tako nepogrešljiv modni dodatek klasične elegance. Pomislite na suknjič, belo bluzo ter rutko z geometrijskim vzorcem. Kot modni detajl rute krasijo še ročaje torbic ali v čop spete lase.

V Nami vas pričakuje pester izbor različno velikih rut in poletnih šalov.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Ruta S.Oliver Black Label
49,99 €

SPLETNI NAKUP


Fotografije: Profimedia, Nama

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno