Ruta je ‘nov’ modni dodatek it deklet

Letošnjo jesen se na modno prizorišče vrača še en damski modni dodatek, na katerega smo že zdavnaj pozabile. Damska ruta! Na glavi z njo so se manekenke sprehodile po modnih pistah pri znamkah Christian Dior, Versace, Max Mara, Pacco Rabane … Način, kako jo zavezati, je povsem poljuben. Če želite klasično zavezovanje pod brado, se po navdih odpravite k angleški kraljici, k zavezovanju rutke na zatilju (ta naj bo manjša kot klasična naglavna ruta) vas bodo povabile gospodične s francoske riviere v 60. letih prejšnjega stoletja, če vas navdušuje zavezovanje, ko z ruto ovijete še vrat, pa pokukajte k modni ikoni Jackie Onassis. Daleč najbolj priljubljene so rute z vzorci. Klasika z vzorci črt in različnimi geometrijskimi liki ter abstraktnimi barvitimi motivi ostaja na prvem mestu, zelo priljubljene pa so tudi enobarvne različice v bež, črni, rjavi in globoko zeleni barvi.
Klasično zavezana ruta se najbolj poda h klasiki, navdihnjeni z angleškim podeželjem, dežnemu plašču, pletenemu puloverju, sedemosminskemu krilu in mokasinom, medtem ko se bolj mladostna različica zavezovanja na zatilju spogleduje z mini oblekami, modernimi bundami in vojaškimi gležnjarji.

Rute in rutke so že na voljo na oddelku modnih dodatkov ter v 1. nadstropju Name.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Profimedia

Ruta s.Oliver.
29,99 €

Aktualno