Spoznajte ikonično rdečilo Rouge Dior

Leta 1953 Christian Dior predstavi Rouge Dior, prvo ličilo hiše Dior. Po tem, ko je Christian Dior, kot modni oblikovalec oblačil ženske v čudovite modne kreacije, se je lotil še oblačenja njihovega nasmeha. Danes to ikonično rdečilo za ustnice daje ženskam moč, da se izrazijo v svoji edinstvenosti.

Rouge Dior je pod okriljem Petra Philipsa, kreativnega direktorja Diorjevega oddelka ličil, prenovljena, še bolj emblematična in ostaja zvesta svoji modni zapuščini in svojemu avant-garde karakterju. Njena prenovljena formulacija je obogatena z edinstvenim cvetnim ekstraktom rdeče potonike in kombinacije cvetnih aktivnih sestavin za optimalno udobje in izjemno učinkovitost. Nova linija ponuja izjemen nabor privlačnih odtenkov. Modna linija odtenkov je na voljo v dveh zaključkih – saten in velvet, ki se razkrijeta v elegantnem, modnem ohišju.

Rouge Dior premika meje polno pigmentirane barve, popolnega prekrivanja in dolge obstojnosti a hkrati ohranja optimalno udobje. Nova doba se začenja s tem legendarnim rdečilom za ustnice v novi kampanji, ki prikazuje sijočo in sodobno ponovitev Diorjeve kultne “coup de Trafalgar.”

“Prenova Rouge Dior je vedno razburljiv izziv. Kako lahko namreč že tako izjemen proizvod narediš še boljši? Ampak nam je zopet uspelo, s formulo, sestavinami, izjemnim čutom za barve in “savoir faire”. Nova Rouge Dior je pripravljena obdržati svojo krono kot vladajoče rdečilo za ustnice.” Peter Philips, kreativni diretkor Dior ličil.

1 Čista in dosledna izbira sestavin. Za več informacij obiščite “Responsible Formulation Charter” na Dior.com.

Diorjeva dovršenost in izjemen dosežek formualcije

Po kar nekaj letih raziskav Rouge Dior vstopa v novo ero. Uspešna formula, prežeta z Diorjevo dovršenostjo, se izpopolnjuje, da odgovarja trenutnim potrebam in željam žensk. Skrbno izbrane sestavine poskrbijo za izjemno nego ustnic. Nova formula poskrbi za ekstremno udobje ustnic, ohranjanje optimalne vlažnosti ter zagotavljanje dolge obstojnosti barve.

Rouge Dior je obogatena z edinstvenim ekstraktom rdeče potonike, ki ima izjemno sposobnost obnove nežne kože na ustnicah. Omega 6 in 9 maščobne kisline poskrbijo za zaščito kožne bariere in s tem preprečujejo izgubo vlage.

Za še več intenzivnega vlaženja ustnic so formuli dodani trije cvetni oljni ekstrakti:
• Ekstrakt cveta granatnega jabolka poleg ekstrakta rdeče potonike poskrbi za polnost ustnic. Pri saten zaključku je videz bolj polnih ustnic dosežen do 12 ur,medtem ko velvet zaključek poskrbi za nepredstavljiv učinek glajenja do 8 ur.
• Ekstrakt cveta opuncije (kaktusa) optimizira učinek vlaženja rdečila za ustnice.
• Ekstrakt cveta hibiskusa pripomore k ekstremnem udobju s tem, da spodbuja naravno sintezo ceramidov.

Ti cvetni ekstrakti so odgovorni za izjemne in nepredstavljive rezultate: 24 ur udobja in 12 ur čiste barve. Karitejevo maslo še krepi hranjenje in udobje ustnic. Rdečilo omogoča izredno enakomeren nanos, ki razkrije živahno bravo na gladkih ustnicah. Cvetni vlažilni šopek je obogaten z ultra živahnimi pigmenti za popoln zaključek ličenja – optimalno udobje in lepota.

“Zahvaljujoč Diorjevim raziskovalcem in kar nekaj sto preizkusi nam je uspelo ponuditi formulo, ki je negovalna, dolgo obstojna, udobna in nenazadnje lahko z njo predstavimo širok nabor odtenkov in kar dva modna zaključka.” Peter Philips

Dva zaključka, dva modna podpisa

Ikonična saten in velvet zaključka Rouge Dior rdečil za ustnice zagotovita ultra pigmentirane in dolgo obstojne barve, ki poskrbijo za popolno prekrivanje.

Rouge Dior velvet presega pričakovanja s svojim mat videzom, ki je razkošen in globok, kot žametna tkanina. Edinstven v vsakem pogledu, saj že ob nanosu poskrbi za presenetljivo mehkobo, ki ovije ustnice v celodnevno udobje.

Diorjevi laboratoriji so se spoprijeli z izzivom in v samo formulo dodali trio 100% naravnih voskov, ki poskrbijo za strukturo formule, omogočajo optimalen zdrs ob nanosu in zlitje z ustnicami.

Rouge Dior saten poskrbi za svilnat večplasten sijoč zaključek. Koža na ustnicah je bolj polna in mehka, povzdignjena z intenzivnim sijajem in neprimerljivo mehkobo.

Voski naravnega izvora poskrbijo za senzoričen občutek in enostaven nanos  celodnevno udobje.

Umetnost inkluzivne barvne palete

Vsi odtenki, ki jih je razvil Peter Philips za to izjemno pigmentirano rdečilo za ustnice, so dolgo obstojni in brezčasni. S krepitvijo Dior mojstrstva na področju različnih tonov in podtonov, je razširil paleto nude odtenkov za poudarek različnih tenov polti. Predstavi pa tudi nekaj novih odtenkov: rjavo-rdeče, opečnate, roza nude in rjavo-koral. In prav ta raznovrstna paleta odtenkov ponuja neskončno vrsto možnosti ličenja – od sofisticiranega do drznega. Naj vsaka ženska razkrije svojo lepoto in svojo osebnost.

V osrčju kolekcije najdemo tudi 4 it odtenke, 4 fasete Dior ženske.

999 – v saten in velvet zključku: ikonična, brezčasna rdeča za izjemno eleganten videz. Absolutna in univerzalna rdeča, zahvaljujoč kombinaciji pigmentov, povzdigne lepoto vsake ženske in lepoto njenih ustnic: topla rdeča s pridihom modre. 999 je barva elegantne in samozavestne Dior ženske. Kultni odtenek katerega število je sestavljeno iz srečnih števil Christana Diorja 9 in 99.

“999, naša ikonična, svetovno znana, popolna rdeča. Brez tega odtenka ni kolekcije
Rouge Dior. Je osnova in je užitek.” Peter Philips

100 Nude Look – v saten in velvet zaključku: popolna modna nude barva, ki odpre pot kreaciji bogate palete nude odtenkov pri Diorju. Odtenek, ki pristoji vsem in polepša naravno bravo ustnic. Kombinacija mehke bež s kančkom rožnate slavi ženstvenost, njeno edinstvenost, naravno lepoto in spontanost.

“100 Nude Look, nežna bež z velikim številom privrženk.” Peter Philips

720 Icone – v saten in velvet zaključku: barva palisandra, ki slavi najljubšo barvo Christiana Diorja in pristoji vsaki ženski. Je barva osvobojene, izpopolnjene ženske, izražena v rjavo rožnati z globokim modrim pridihom. To je barva, ki takoj poskrbi za zdrav sijaj obraza ter prikaže pogumno, optimistično in sijočo Dior žensko.

“Ime pove vse. Vse odkar smo lansirali 720 Icone, je ta postala izjemno iskana.” Peter Philips

777 Fahrenheit – v velvet zaključku: kričeča oranžno rdeča, ki združi števili 7 in 77 – odtenki prve kolekcije Rouge Dior. Živahna in ognjena, tako zelo razburljiva in ikonična; barva, ki uteleša drzno, življenja polno Dior žensko. Za ženske, ki želijo stopiti izven meja, ki želijo biti drugačne.

“777 Fahrenheit, presenetljiva opečnata, ki povzdigne temperature in hkrati ostaja najbolj hladen odtenek v prostoru.” Peter Philips

Modni videz

Šminka Rouge Dior, oblikovana kot dragulj z dragocenimi materiali in izjemno natančnostjo, se predstavlja v prenovljenem ohišju. Tanjša in še bolj elegantna, moderna ter okrašena z ikoničnimi modnimi detajli – srebrn CD logo in brezčasen srebrn cannage.
Raven elegance edinstvenega novega ohišja je še povzdignjena z načinom zapiranja – magnet, zaradi katerega je zapiranje rdečila še bolj zabavno.

Legenda in njene podobe

Nova kampanja za Rouge Dior, ki jo je posnel Bardia Zeinali, režiser, ki vključuje pop fantazijske stile, tokrat predstavi kar štiri ambasadorke hiše Dior. Močne, ženstvene in samozavestne v izjemno ritmični spremljavi pesmi Depêche Mode Personal Jesus. Vsaka muza predstavi Dior sanje in zasvojljiv klic novega rdečila za ustnice.

Yara Shahidi, Dilraba Dilumrat, Rachel Zegler in Anya Taylor-Joy – magična moč rdeče. Dior barve strasti in ženstvenosti.


Naslovna fotografija: Dior Capture Totale Hyalushot
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno