Rdečilo za ustnice Rouge Dior Forever in 16 ur obstojnosti

Ikona Dior ličil prihaja v novo obdobje in spreminja svet rdečil za ustnice z Rouge Dior Forever. Pod vodstvom Petra Philipsa, kreativnega in image direktorja Dior ličil, hiša Dior predstavlja novo poglavje in prvič do sedaj združuje enostavnost pri nanosu in ekstremno dolgo obstojnost. Rdečilo za ustnice, ki zagotovi 16 ur obstojnosti brez preslikavanja in 16 ur udobja v čisti formuli. Proizvod, ki premika meje, je oblečen v novo, še bolj modno ohišje z ultra mat polnočno modrim ohišjem, ki spominja na izjemne Dior kreacije. Ta inovacija se pridružuje Rouge Dior Forever Liquid, lahkotnemu tekočemu rdečilu za ustnice, ki se ne preslika.

Slavimo barve. Kampanji se pridružuje nov obraz, ki stoji ob boku ikonični Natalie Portman. Izjemno rdečilo za ustnice z novo paleto odtenkov.

Rdečilo za ustnice za vsak izziv
Hiša Dior si je zaželela, da bi oblačila nasmehe žensk za kakršnokoli priložnost. Danes Rouge Dior izpolni to željo zahvaljujoč tehničnemu dosežku: 16-urna obstojnost brez preslikavanja v kombinaciji z udobjem rdečila za ustnice v stiku. Nič več ostankov ličil na oblačilih in na koži. Barva ostane na svojem mestu, nedotaknjena in intenzivna. Brez razmišljanja o popravkih.

Inovacija, ki poskrbi, da se rdečilo ne preslika, je plod mojstrstva Dior laboratorijev, ki so združili najbolj učinkovite komplementarne sestavine, ki zagotovijo enotno barvo in oprijem, pri tem pa ne ogrozijo naravne mehkobe ustnic, temveč jo popolnoma ohranijo. V nenehnem stremenju k ustvarjanju mojstrovin je hiša Dior obogatila Rouge Dior Forever s fiksatorji barv in z olji, ki hitro izhlapijo, da s tem optimizirajo tako nanos kot tudi obstojnost.

Dior cvetna znanost pri formuli Rouge Dior Forever poskrbi za nego ustnic z dvojno mero koncentrirane ekstrakta potonike, ikonične cvetlice kolekcije rdečil za ustnice, ki jo je oboževal tudi Christian Dior. Koncentrirana cvetna nega skrbi za ohranjanje naravne vlažnosti ustnic in razkrije njihov sijaj.

Odtenki so sijoči, samozavestni in bolj intenzivni kot kadarkoli do sedaj. Vsi z mat zaključkom, ki je izjemno mehak in poželjiv. Dolgotrajno in lahkotno udobje, ki obleče ustnice ter jih ne obteži. Z dneva v dan polepša naravno lepoto ustnic.

Rouge Dior Forever s pravim tehnološkim dosežkom na področju formulacije kljubuje vsem izzivom in se poleg tega bohoti še s čisto formulo. Cvetni ekstrakt potonike je naravnega izvora in sama dišava rdečila je sestavljena iz 80 % sestavin naravnega izvora.

“Rdečilo zagotovi udobje, barvo in edinstvenost. In naša izjemna formula ZAGOTAVLJA rezultat ličenja, ki se ne preslika.”
Peter Philips, kreativni in image direktor Dior ličil

Odtenek za vsako žensko
“Ponujamo izbiro med 22 prečudovitimi odtenki, od naših ikoničnih rdečih do osnovnih nude odtenkov. Znotraj kolekcije je še 6 edinstvenih odtenkov, katerih navdih je zemlja, narava in čisti pigmenti. To je to, kar doda celovitost kolekciji in zagotovi, da najdete odtenek zase, ne glede na to, kakšen videz ličenja želite doseči.” Peter Philips, kreativni in image direktor Dior ličil

Od nežnih nude do saturiranih rdečih, ki delujejo kot drzen kontrast. 22 odtenkov, ki jih je skreiral Peter Philips, zadostijo vsaki želji, vsakemu stilu in vsakemu tenu polti. Kolekcija osnovnih odtenkov z mat zaključkom, ki ustrezajo vsaki ženski, brez izjeme.
4 ikonični Rouge Dior odtenki, ki izstopajo:

  • 999 Forever Dior: ultimativna rdeča, ki poudari lepoto vsake ženske in zariše svoj trojni 9 podpis prvih dveh rdečil za ustnice, ki jih je predstavil Christian Dior, števili 9 in 99.
  • 100 Forever Nude Look: prebujenje odtenka “New Look greige” iz leta 1947, barva, ki jo je ustvaril Christian Dior in je popolna kombinacija sive in bež. Popolna novodobna nude.
  • 720 Forever Icone: intenzivna rosewood, ki slavi delo svojega kreatorja in prave modne ikone.
  • 525 Forever Chérie: lahkotni rosewood odtenek, ki naslika Diorjevo občudovanje žensk in njegovih muz.

Novo ohišje, novi modni must have
Kipeča od samozavesti gre Rouge Dior Forever, v vsakem pogledu, do ekstrema. Temna polnočno modra in matiran zaključek podirata vse konvencije in poudarita presunljivi rezultat ličenja na ustnicah. Dior podpis v obliki srebrnega obročka CD inicialk, ki doda dotik sijaja.


Naslovna fotografija: Dior
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno