Rjava je nova črna

Pred nami je bolj siv del jeseni, zato te dni ne škodi izbrati oblačila in modne dodatke  v rjavih odtenkih, kot so storile modne vplivnice in zvezdnice. Rjavo barvo, ki je še pred časom veljala za precej običajno, “navadno” barvo, so modni oblikovalci in stilisti v novi sezoni povzdignili v kraljico zimskih odtenkov, postala je celo bolj priljubljena kot črna barva.

Rjava barva je topla barva, kar pomeni, da je zelo enostavna za kombiniranje z belo, črno in sivo barvo ter vsemi odtenki na rjavi barvni lestvici. Če ste ljubiteljica bolj drznih barvnih harmonij, pa velja letos izpostaviti njeno modno kombinacijo z zeleno in lila barvo.

V rjavo barvo so poleg plaščev tokrat odete tudi pletenine, krila, elegantni hlačni kostimi. Rjava se na bluzah pojavlja v obliki retro vzorcev, lahko pa je tudi zelo glamurozna barva, še zlasti če so svečane obleke izdelane iz svetlečih satenastih materialov s poudarkom na bakreni rjavi.

SPLETNI NAKUP

Profimedia
Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Plašč Comma
239,00 €
Hlače Joseph Ribkoff
174,00 €
Jopica Kaos
143,00 €
Jakna Dixie
223,50 €
Majica dolg rokav Ted Baker
125,00 €
Obleka Dixie
97,50 €
Bunda Pregio
351,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno