Repair – obnovitvena linija za nego las z rastlinskim keratinom

Morje, sonce in pesek odlično vplivajo na naše razpoloženje, a zelo izsušijo naše lase. Po prihodu z dopusta imamo zato velikokrat suhe lase, ki so nagnjeni k lomljenju.

Francoska blagovna znamka Lazartigue je za puste, utrujene in krhke lase zasnovala linijo Repair. Repair temelji na hialuronski kislini, ki lasem povrne prepotrebno vlago in na rastlinskem keratinu, pridobljenem iz pšenice in soje, ki jih izdatno nahrani. Poleg tega izdelki nimajo silikonov, ki obtežijo lase in sulfatov, ki poslabšajo vsako iritacijo lasišča.

Repair linijo sestavljajo trije izdelki – šampon, balzam in obnovitvena maska, ki v samo petih minutah slamnate lase spremeni v svilnate.

Ker Lazartigue zagovarja visoke etične standarde, je celotna linija rastlinska, veganska in ni testirana na živalih, embalaže izdelkov pa so reciklirane in primerne za nadaljnjo reciklažo.

Z uporabo Lazartigue šampona, balzama in maske Repair boste torej  očistili in okrepili svoje lase na povsem ekološki način.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov. 


Naslovna fotografija: Lazartigue 

Šampon za lase 250 ml.
19,24 €
Maska za lase 150 ml Lazartigue.
23,26 €
Maska za lase 250 ml Lazartigue.
38,91 €

Aktualno