MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Pridružite se znamki Ren na misiji čiščenja planeta

Pri znamki Ren je pomembno, da ponudijo kozmetiko, ki zagotavlja vidne rezultate na vaši koži in ne vsebuje škodljivih sestavin. Dodajajo koži prijazne sestavine, ki ne povzročajo iritacij. Pri tem pa je še bolj pomembno, da izbira kozmetike ne vpliva na naš planet.

ČISTI DO KOŽE
Nič kaj zabavno dejstvo: prekomerno čiščenje, pilingi in retinoli, ki povzročajo draženje, lahko dolgoročno poškodujejo kožo. In temu se skušajo pri Renu izogniti. Ren je ustvarjen za vse tipe kože (ja, tudi občutljivo). S pH uravnoteženimi formulami vam bo koža resnično hvaležna.

Poleg tega so tudi vedno prijazni do živali in širijo svoj nabor veganskih izdelkov.

ČISTI DO PLANETA
Verjamejo, da lahko uporaba Ren izdelkov naredi svet nekoliko lepši, zato so se podali na misijo, da očistijo naš planet:

  • nič odpadkov,
  • 100-odstotna reciklirana embalaža,
  • ponovna uporaba embalaže,
  • embalaže predelane iz plastike pridobljene iz oceanov,
  • nič več pakiranja v majhni vzorčni embalaži.

Vse izdelke pakirajo z mislijo na naš planet in se povezujejo z organizacijami Surfers again Seawed in Plastic patrol, s katerimi delijo vizijo in prizadevanje za trajnostni razvoj. Vse to je del obljube znamke Ren. Vsi izdelki Ren bodo v prenovljeni reciklirani in iz oceanov predelani plastiki.

Ali se jim boste pridružili na misiji čiščenja planeta? Vedno, ko se odpravite v bližnji gozd ali na obalo, poberite tri odpadne embalaže z mislijo na naše prihodnje generacije. Nakupe opravljajte preudarno in izbirajte izdelke, ki so prijazni tako do vas kot do planeta.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Serum za obraz Ren Anti-Ageing Skincare
51,99 €
Učvrstitveni serum za telo Ren
42,99 €
Čistilni tonik Ren
21,99 €
Olje za čiščenje obraza Ren
29,99 €
Krema za nego obraza Ren
46,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Ren
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno