Ren


Od ustanovitve, leta 2000, je REN postal kultno priljubljen med lepotnimi strokovnjaki in uporabniki. Danes pa je na voljo v različnih trgovinah, lekarnah in zdraviliščih v več kot 50 državah po vsem svetu.

REN Clean Skincare vam podari zdravo in lepšo kožo, ki zgleda mlajše dlje časa. RENOVA filozofija o čisti negi kože je predstavljena s tremi besedami - učinkovitost, čistost, zadovoljstvo.

Učinkovitost

REN vam nudi revolucionarno oblikovane izdelke, z najnovejšimi raziskavami zdravilnih učinkov ter strogo testirane izdelke s klinično dokazanimi rezultati. Kar nudite svojemu telesu, je ključno. Izbirajo samo biološke in vaši koži prijazne aktivne snovi. Izbrane sestavine ščitijo učinkovitost formule ter tako uporabo izdelkov naredijo še bolj zabavno. Rezultat? Čista in varna nega kože, brez toksinov, krutih ali spornih kemikalij ter potencialnih dražilnih snovi.

Čistost

REN uporablja samo 100% rastlinske in mineralno pridobljene zdravilne učinkovine, ki so brez koži neprijaznih sintetičnih sestavin.* Čisto. To je več kot pridevnik. Recite "DA" naravnim biološkim aktivnim snovem, ki pomagajo, da si koža sama pomaga in “NE” kemikalijem ter odpadkom. Dober izgled + dobro delo = dobro počutje. To naj bi bilo preprosto, kajne? Toda nekatere običajne nege lahko dejansko škudjejo vaši koži in našemu planetu. Oni so na misiji, da to spremenijo, vse v čisto.

Zadovoljstvo

Verjamemo, da lahko uporaba REN izdelkov naredi svet nekoliko lepši. Zastavili smo si nove cilje, da očistimo naš planet.
- nič odpadkov do leta 2021.
- 100-odstotna reciklirana embalaža,
- ponovna uporaba embalaže,
- embalaže predelane iz plastike pridobljene iz oceanov.

Prizadevajo si za prihodnost brez odpadkov. Za reševanje te problematike so se že podali na misijo čiščenja plaž in oceanov po vsem svetu s svetovnim aktivističnim partnerjem Surfrider.

Se jim boste pridružili? Vsakič ko se odpravite na obalo, poberite tri odpadne embalaže.
Skupaj lahko očistimo naš planet, da nam bo lepše!