Klasična eleganca bo vedno v modi

Že nekaj časa se ženske ne oziramo več na poslovni kodeks in nosimo kostime tudi izven pisarne. Poslovni videz je vedno bolj popularen tudi pri mlajših ženskah, ki v klasični kostim vpeljejo pridih sezonskih trendov.  Nič ženski ne da večje samozavesti in moči, kot eleganten poslovni kostim, ki poudari telo ravno na pravih mestih. Ker se preminjajo trendi, pa se z njimi spreminjajo tudi kroji oblek skozi sezone. 

To sezono nas navdušujejo dolge in ohlapne hlače v kombinaciji z ravno tako malo manj teliranim suknjičem. Je res, da silhueta ni poudarjena, zato si jo lahko poudarimo s pomočjo dodatkov, kot so pas in pa v kombinaciji z bolj telirano srajco ali majico. 

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Blejzer Luisa Spagnoli
459,00 €
Torbica Luisa Spagnoli
408,00 €
Dolge hlače Luisa Spagnoli
250,00 €
Nederček Etam
39,99 €

Trenutno modne poznavalke navdušujejo novi kosi luksuzne blagovne znamke Luisa Spagnoli, ki jih nosi tudi Rebecca Gliha. Luisa Spagnoli je Italijanska luksuzna blagovna znamka, ki je znana po trendnih oblačilih s poudarkom na ženstvenosti in eleganci. Eksluzivno je sedaj na voljo v Nami.

Blejzer Luisa Spagnoli
418,00 €
Sandali Roberto Festa
299,50 €
Dolge hlače Luisa Spagnoli
214,00 €
Bluza dolg rokav Luisa Spagnoli
316,00 €
Torbica Luisa Spagnoli
459,00 €

Rebecca je oblačila in modne dodatke izbrala v Nami.

SPLETNI NAKUP

_

Fotografije: Nama

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno