Rdeča in fuksija sta najbolj modni barvi za jesen in zimo

Če bi morali z eno samo besedo opisati najbolj trendni barvni spekter za jesen in zimo 2022, bi to gotovo bila beseda žareče. Mi pa dodajamo še: rdeča in fuksija. Rdeča barva in fuksija sta na modne oblikovalce in hiše delovale tako intenzivno, da so si v omenjenih odtenkih zamislili kombinacije od glave do peta. Versace, Valentino, Bottega Veneta in Dolce & Gabbana so le nekateri med njimi, ki si zime ne predstavljajo več zgolj v bež odtenkih. Rdeč puli, rdeč suknjič, rdeče hlače, rdeča torbica in rdeči čevlji. Vajo ponovite tudi v fuksiji, barvi, ki je nedvomno zaznamovala več kot polovico vseh izhodov modne hiše Valentino na tednu mode v Parizu. Če imate voljo in pogum, pomerite obe barvi skupaj (rdeč hlačni kostim in puli v barvi fuksije lajko delujeta zelo elegantno in ženstveno), drugače pa po načelu ”sendviča” vsak odtenek posebej družite v preverjeni kombinaciji s črno barvo (črn puli, rdeče hlače in črne mokasinke z robustnim podplatom so zmagovalna kombinacija, ki se ji ne boste mogli upreti).

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

RDEČA

Blejzer Esprit Collection
139,99 €
Dolge hlače Esprit Collection
69,99 €
Jopica Benetton
49,95 €
Srednja torba Tosca Blu
176,50 €

FUKSIJA

Pulover Fracomina
85,90 €
Blejzer Rinascimento
178,00 €
Krilo Rinascimento
150,00 €
Majhna torba Tosca Blu
162,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno