Razkošne dišeče sveče My Temple

Razkošne dišeče sveče My Temple, za katerimi stoji mlad slovenski par, so ročno vlite v Sloveniji z željo po dobrem počutju ter trajnostni prihodnosti. Narejene iz naravnega sojinega voska, bombažnih stenjev ter izbranih dišav iz Francije, vsebujejo mešanico mletih kristalov, ki blagodejno vplivajo na naše počutje in čistijo prostor.

»Naša vizija je pripeljati pozitivno energijo in sproščujoče vibracije v vsak dom. Ljudem želimo omogočiti, da se za trenutek ustavijo in si vzamejo čas zase,« pravita ustanovitelja podjetja Urša in Miha Zadravec.

Navdih za dišeče sveče sta našla na stičišču svojih strasti – nekje med potovanji ter umetnostno zgodovino – in tako vsaki dišeči sveči vdahnila edinstveno zgodbo, ki razvaja naše čute in nas popelje na aromatično potovanje okoli sveta. Zapakirane v elegantno embalažo so dišeče sveče My Temple popolno darilo za nas in za naše bližnje.

Obiščite nas v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: My Temple
Lektorirala: Alja Kožar

Za več informacij pokličite oddelek Coincasa na telefonsko številko 059 016 387 ali nam pišite na info@coincasa.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno