MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Pustite se popeljati v čajne sanje z novo linijo za nego telesa NUXE Rêve de Thé.

Čudovita harmonija zelenega čaja, svežih zelišč in rabarbare skupaj s čutnimi teksturami poživi, navlaži*, učvrsti** in kožo ovije v meglico dobrega počutja. 100% užitek in dobro počutje.

Vsi člani nove linije Nuxe body Rêve de thé bodo blagodejno vplivali na vaše telo in duha, a med njimi je zagotovo nekaj posebnega deodorat.

Vsi vemo, kaj se ob visokih temperaturah in v stresnih situacijah dogaja s telesnimi vonjavami. In ne glede na to, kaj uporabimo, se nam pogosto zgodi, da po nekaj urah ne deluje več. Zato je NUXE v skladu s potrebami svojih zvestih kupcev po vsem svetu zasnoval novost: dezodorant na osnovi naravnega zelenega čaja z inovativnim učinkom na encime, ki povzročajo potenje. Znojenja ne preprečuje, temveč deluje samo na neprijetne vonjave. Njegovo delovanje oziroma dišava se aktivira, ko se telo začne potiti! Je brez aluminijevih soli, poskrbi za 24-urno zaščito in občutek svežine ter ne pušča belih sledi na oblačilih.

*Z izjemo Poživljajočega gela za tuširanje, Osvežilnega deodoranta in Poživljajoče dišeče vodice za telo. **Samo Učvrstilna krema za oblikovanje telesa.


Naslovna fotografija: Nuxe

Že na voljo na oddelku kozmetike, v pritličju Name.

Aktualno