MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Proslavite praznike s posebno ponudbo dišav Jo Malone

Sezonski vonji Jo Malone London se vračajo v času božiča. Pripravljeni za obdarovanje v okrašenem pakiranju; kolonjske vode kakor tudi izdelki za dom, s katerimi boste pričarali nepozabno atmosfero in dodali še piko na i praznovanju z najbližjimi. Izkoristite posebne omejene izdaje izdelkov Jo Malone London!

Orange Bitters
Energična dišava pomešanih not citrusov; sočne sladke pomaranče in kančka sveže mandarine. Osrednji noti grenke pomaranče poseben pridih dodajo še note suhe slive ter čutna osnova sandalovine in jantarja.

  • Zgornje note — sladka pomaranča
  • Srednje note — grenka pomaranča
  • Spodnje note — sandalovina

Pričarajte čarobno vzdušje z dišečo svečo Orange Bitter Home Candle 200 g ali navdušite z citrusno-lesno dišavo Orange Bitters, na voljo v dveh velikostih: JML Orange Bitters 100 ml in JML Orange Bitters 30 ml.

Pine & Eucalyptus
Vonj božičnega jutra! Nadgradite čarobnost z aromatičnim vonjem bora in evkaliptusa. Začinite poseben čar še z vonjem zelene ciprese, cimeta in kardamoma. Pričarajte vesel duh s Pine & Eucalyptus svečo ali difuzerjem za dom.

White Moss & Snowdrop
Naj bo ta svež aromatični vonj vaš zimski spremljevalec. Dišava neskončnih kontrastov! Snežna svežina svežega cvetja, ki se prebija skozi puhast sneg. Pozdrav svežega gozdnega maha, obsijanega z zimsko sončno svetlobo. Topel pridih zlatega jantarja prežet z vonjem kardamoma.

  • Zgornje note— kardamom
  • Osrednje note— snežne kapljice
  • Spodnje note— beli mah

Občutite svežino gozda z White Moss & Snowdrop 100 ml kolonjsko vodico.
In ne pozabite! Vsako Jo Malone dišavo lahko nadgradite še s katero koli drugo Jo Malone dišavo. Prepustite se kreativnosti …


Naslovna fotografija: Jo Malone
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno