Pripravljen za športne podvige!

Sodoben moški je zelo drugačen od tradicionalnega. Ob tem, ko ženske postajajo močnejše, trdnejše, samozavestnejše, se morajo moški bolj kot kdajkoli prej dokazovati, na vseh področjih – od posla do očetovske vloge.

Da ohrani trezno glavo, jasne misli in čvrsto telo, mora čim več telovaditi, se športno rekreirati. Tisti, ki so temu kos in želijo ugajati novodobnim ženskam, želijo biti med športnim udejstvovanjem tudi – modni. Imajo tudi srečo, modni trendi gredo namreč v smer, še zlasti za moške, večje udobnosti oblačil. Športni puloverji niso več tako zelo tajlirani, hlače so vedno bolj športne, s patentom na dnu hlačnic in zato spominjajo na klasične trenirka hlače. Vse pogosteje se nosijo prešite puhaste tanjše in debelejše bunde (tudi parke) in modne športne superge oziroma športni čevlji.

Še vedno pa ostajajo modne, to je očitno kos za vse čase, polo majice, pa športne jopice z zadrgo in kapuco ter kratke bombažne hlače. Za športna oblačila še vedno tudi velja, da so modna v bolj udarnih barvah, za pomlad in poletje 2023 denimo v močni zeleni barvi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bunda Superdry
139,99 €
Jopica G-Star
99,95 €
Športni pulover North Sails
109,90 €
Športni pulover North Sails
79,90 €
Športne hlače North Sails
79,90 €
Športni hlače Superdry
64,99 €
Kratke hlače G-Star
69,95 €
Majica kratek rokav Salsa
29,95 €
Majica kratek rokav G-Star
69,95 €
Superge North Sails
139,00 €
Srednja torba North Sails
99,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno