Pripravite se na poletje s kozmetiko Skeyndor

Ko razmišljamo o porjavelosti je to prav gotovo v času prihajajočega poletja. Lepo vreme in počitnice nas vabijo, zato se v tem času izpostavljamo soncu več kot ob drugih obdobjih leta. Dobre zaščitne kreme, ki so na trgu, pomagajo ščititi našo kožo pred ultravijoličnimi žarki (UV) in tudi pred infrardečimi žarki (IR), pa vendar smo res popolnoma zaščiteni?

Zadnje znanstvene raziskave so pokazale, da povzroča stres tudi drugi spekter svetlobe z visoko energijo, imenovan »BLUE LIGHT«, ki prav tako doseže našo kožo in jo trajno poškoduje. To je segment vidnega sevanja z najvišjo energijo, znano tudi kot “High Energy Visible Light” (HEV). Ta svetloba prihaja iz naravnega vira, torej sonca vendar jo oddajajo tudi elektronske naprave kot so: mobilni telefoni, računalniki, led luči in drugi umetni viri svetlobe. Modri del svetlobe prodre globlje kot UV svetloba in seže vse do podkožja, kjer povzroči dolgotrajne poškodbe.

Skeyndor vam ponuja celostno zaščito! Kreme za obraz in telo vsebujejo širok spekter zaščite pred UVA, UVB, IR in HEV-is z ekskluzivno Skeyndor Blue Light Technology. So vodoodporne, se hitro vpijajo in so idealne za vse tipe kož ter starosti. Teksturo izberite glede na tip vaše kože oziroma mesto aplikacije. Lažje, nemastne teksture so za mastne in mešane kože, bolj bogate pa za suho kožo.

SPLETNI NAKUP

Del brezskrbnih poletnih dni pa je tudi lepo oblikovana postava. Skeyndor je prvo podjetje, ki predstavlja dvojno dron tehnologijo v liniji proizvodov za oblikovanje telesa Slim Drone®. To je trenutno najbolj napredna tehnologija, ki z navigacijskim sistemom vodi aktivne sestavine direktno do maščobne celice in jih tam sprosti. In rezultati? Zmanjša se obseg celulita, koža je bolj čvrsta, pospeši se drenaža in koža je bolj mehka ter elastična. Z uporabo negovalne kreme in koncentrata Slim Drone® na prizadetih področjih zjutraj in zvečer boste v samo 15 dneh dosegli zmanjšanje obsega in izboljšanje videza celulita.

Obiščite nas na oddelek kozmetike, v pritličju Name ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Zaščita pred soncem Skeyndor
39,50 €
Tretma za preoblikovanje telesa Skeyndor
49,00 €
Zaščita pred soncem Skeyndor
38,00 €
Krema za preoblikovanje postave Skeyndor
47,50 €
Obnovitvena emulzija po sončenju Skeyndor
24,50 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Skeyndor

Aktualno