Prihajajo zimski meseci, zato je potrebno poskrbeti za nego las

Ste vedeli, da hladno jesensko in zimsko vreme povzroča suhost las in lasišča, razmršenost las, ki je poznana tudi kot frizzy hair in povečano naelektrenost las?

Poleg tega lahko nizka vlažnost vodi v krhke lase, nagnjene k lomljenju ter izpadanju.
Odsotnost vlage v laseh prispeva tudi k večji naelektrenosti. Če imate tanke, suhe ali barvane lase, ste neugodnim zimskim razmeram še bolj izpostavljeni. Našim strankam z različnimi tipi las vedno svetujemo, da si lase v jesenskem in zimskem času umivajo z bolj vlažilnim in negovalnim šamponom, čemur pa morata seveda slediti tudi ustrezen balzam in maska.

Seveda na zdravje vaših las vpliva tudi vaša prehrana. V svojo dieto vključite živila, bogata z beljakovinami, vitamini in minerali. Mednje sodijo na primer ribe, jajca, oreščki, stročnice, zelenolistna zelenjava in sadje. Ta hranila bodo okrepila vaše lase od znotraj navzven ter jim dala zdrav in sijoč videz.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Balzam za lase The Royal Affair
25,00 €
Šampon za lase The Royal Affair
23,00 €
Maska za lase The Royal Affair
33,00 €
Šampon za lase The Royal Affair
24,00 €
Šampon za lase The Royal Affair
23,00 €


Naslovna fotografija: The Royal Affair
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno