Prihaja model gležnjarjev, ki je sprožil novo ”uggmanijo”

Blagovni znamki Ugg se je uspelo od svoje ustanovitve pred 45 leti v južni Kaliforniji razviti iz priljubljene deskarske znamke v svetovno znano ime in neverjeten del modne zgodovine. Kljub svojemu najbolj ikoničnemu gležnjarju, ki ga nekateri primerjajo s hrustljavo modno štruco kruha, Ugg vsako leto svojim navdušencem predstavi nove modele, ki ostajajo izjemno udobni in po katerih z veseljem poseže skoraj vsak zvezdnik ali vplivnež pod soncem, od Belle Hadid do Zendaye. Tudi to jesen blagovna znamka Ugg ostaja zvesta svojemu prvotnemu oblikovalskemu DNK, in vendar med novostmi izstopajo mini gležnjarji, najnižja različica do zdaj, ki je zaradi vplivnežev na drugi strani Atlantika, ki so jo takoj vzeli za svojo novo kul modno obutev, tako popularna, da jo je bilo v prvih nekaj dneh nemogoče kupiti. Skrajšani in na platformo dvignjeni ultraminiji utelešajo dodelano kombinacijo novosti in nostalgije: zdijo se dovolj oddaljeni od visokih gležnjarjev iz leta 2000, da jih posvoji nova generacija, in hkrati imajo dovolj prepoznavno obliko, da postanejo še ena uspešnica novega vala obsedenosti z uggicami.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Gležnjarji Ugg
169,90 €
Gležnjarji Ugg
179,90 €
Gležnjarji Ugg
169,90 €
Gležnjarji Ugg
179,90 €
Gležnjarji Ugg
239,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Ugg
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno