MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Postanite del prodajne ekipe v eni najuglednejših blagovnic v Ljubljani

Tudi vas zanima svet mode in lepote? Bi se nam pridružili v središču navdiha z zvenečimi imeni, kot so: Mac Cosmetics, Jo Malone London, Dior Cosmetics, Chanel Cosmetics, Love Moschino, Karl Lagerfeld, Armani Exchange, Ted Baker, Trussardi, Twin Set U&B, Colmar, Didriksons, Diego M, Canadian Classics in drugimi?

Postanite prodajni svetovalec/ka v veleblagovnici Nama.

Iščemo modne svetovalce s poznavanjem:

  • kozmetike za delo na oddelku lepote, v pritličju Name
  • ženskega spodnjega perila za delo na oddelku perila, v 3. nadstropju
  • ženske in moške galanterije za delo na oddelku obutve in modnih dodatkov, v pritličju Name

Delo zajema svetovanje strankam in doseganje zastavljenih prodajnih ciljev. Od vas pričakujemo najmanj 1 leto delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, dobre organizacijske sposobnosti, timsko delo, znanje angleškega jezika in urejenost.

Nudimo vam zaposlitev za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim delom, stimulativno plačilo, delo v dinamičnem okolju, dobre pogoje za strokovno in osebno rast, priložnost za uveljavitev lastnih idej.

V kolikor ste komunikativni, kreativni, imate smisel za delo s strankami, ste na tekočem z modnimi trendi in zadnjimi modnimi smernicami, vas zanimata moda in lepota in bi se z veseljem pridružili naši prodajni ekipi, svojo prijavo pošljite na ines.gracan@nama.si.

Aktualno