Danes med 10. in 11. uro, vas popeljemo v svet naravne kozmetike Gamarde

Francoska naravna kozmetika Gamarde je edina 100 % naravna kozmetika, ki je obogatena s termalno vodo z BIO certifikatom.

Vsi izdelki so formulirani in izdelani v Franciji.

Formule izdelkov so dokazano učinkovite, saj so ustvarjene v sodelovanju z vrhunskimi Francoskimi dermatologi. Imajo izbrane teksture in vonj, ki dajejo učitek ob uporabi.
Embalaže izdelkov so iz recikliranega materiala, z možnostjo ponovne reciklaže.

Gamarde termalna voda ima izjemen vpliv na kožo, zahvaljujoč visoki vsebnosti žvepla ki zaščiti kožno bariero, pomirja razdraženo kožo in zmanjšuje občutljivost in rdečico razdražene in reaktivne kože. Lahko jo uporabljamo kot tonik, kot osvežilno vodico za obraz in kot čudovito osvežitev po sončenju.

Atopic krema nuti takojšnjo pomiritev občutljivi kožo z atopijskim dermatitisom. Njena formula je hipoalergena, in testirana pod dermatološkim nadzorom. Ne vsebuje dišav ali eteričnih olj.

Vlažilni serum iz linije Hydration Active vlaži kožo z močnimi vlažilnimi učinkovinami, kot sta naravna hialuronska kislina in aloe vera. Razvit je bil z namenom vračanja mehkobe in udobja izsušeni in dehidrirani koži.

Pridružite se nam to sredo 15. 3. od 10. Do 11. ure, na oddelku naravne kozmetike, kjer vas bomo popeljali v svet 100 % naravne kozmetike Gamarde!


Naslovna fotografija: Gamarde

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno