Pri s.Oliver prisegajo na džins

Spomladanski trendi tudi tokrat niso spregledali džins kosov, saj bodo ti letošnjo pomlad ponovno velik hit. Obetajo se nam kombinacije od glave do peta, v katerih boste delovali preprosto kul, hkrati pa bodo kosi krojeni tako, da bo udobje v njih zagotovljeno. Gre pravzaprav za trend, ki smo ga v večji ali manjši meri lahko zasledili že v predhodnih sezonah, saj je mogoče tovrstne kose tudi zelo enostavno kombinirati s preostalo garderobo.
Prvi modni kos, ki bo izredno priljubljen v spomladanskem času, je obleka iz džinsa, ki je idealna za vsak dan. Nosite jo lahko s supergami ali nizkimi čevlji. Odlično pa se ji podajo barviti modni dodatki, ki bodo poskrbeli za pravo pomladno vzdušje kombinacije. V središču pozornosti bo tudi džins v podobi krpanke – gre za tehniko, ki združuje različne vrste in barve džinsa, ti pa nato skupaj ustvarjajo drzen in vsekakor drugačen kos.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka s.Oliver.
89,99 €
Jakna s.Oliver.
89,99 €
Hlače s.Oliver.
79,99 €
Pončo s.Oliver.
79,99 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: s.Oliver

Aktualno