Vrhunski izdelki Decléor, ki podarjajo odlične rezultate

Že več kot 40 let je DECLÉOR vodilna blagovna znamka na področju aromaterapije. Velja za zaupanja vrednega strokovnjaka z vizionarskim pristopom k lepoti. Združuje najbolj čiste in učinkovite naravne aktivne sestavine. Izbira in strokovno združuje najboljša eterična olja, ki vsakemu tipu kože podarijo dokazane, ciljne rešitve.

DECLÉOR ponuja edinstveno čutno izkušnjo, ker razume, da sta lepota in dobro počutje nerazdružljiva. Vidno polepša naravno lepoto kože in izboljša njen sijaj. Zaupajo mu najboljši profesionalni kozmetični strokovnjaki po vsem svetu, ker ponuja vrhunske izdelke, ki podarjajo odlične rezultate.

Srce blagovne znamke DECLÉOR so AROMESSENCE serumi in balzami, rojeni v poznih sedemdesetih letih, ki so univerzalni eliksirji lepote, narejeni iz eteričnih olj, ki čistijo kožo in povečujejo učinke izdelkov, ki jih nanašamo kasneje. Mikrobiološke in antiseptične lastnosti eteričnih olj omogočajo, da AROMESSENCE izdelki kožo globinsko negujejo in zagotavljajo neprimerljiv sijaj kože, ki je zdravega videza, hkrati pa poskrbijo za dobro počutje duha.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Decléor

Krema za nego obraza Decleor.
57,70 €
Aromessence rose damascena serum z eteričnimi olji, Decléor.
59,19 €
Vlažilno mleko za telo, Decléor.
40,32 €

Aktualno