MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Prešiti brezrokavniki so zadnji modni hit

Še do nedavnega smo jih nosile zgolj v športni kombinaciji ali skrite pod plašči, da nas v tistih najbolj mrzlih dneh še dodatno pogrejejo. Danes so prešiti brezrokavniki veliko več kot to, saj so prav pod okriljem modnih navdušenk, ki jih brez izjeme rade razkazujejo ob vseh priložnostih, postali modni trend brez primere.

Prešite brezrokavnike obožujeta sestri Hadid, ki predvsem tiste krajše zelo radi nosita zgolj z običajno majico s kratkimi rokavi in hlačami, medtem ko so šle obiskovalke modnih tednov še korak dlje in prešite brezrokavnike nosijo v kombinaciji s topom in romantičnimi krili.

Sama prešite daljše brezrokavnike rada oblečem v kombinaciji s plaščem, puloverjem in hlačami v isti barvi. Še zlasti pri srcu so mi topli rjavi ali bež odtenki, ki v tovrstnem slojenju oblačil zaživijo v zelo modnem vzdušju.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Brezrokavnik Comma
179,99 €
Brezrokavnik Monari
149,99 €
Brezrokavnik Comma
149,99 €
Brezrokavnik Selected
99,99 €
Brezrokavnik Esprit Sport
89,99 €

Aktualno