Prešit brezrokavnik, kot ga nosijo zvezdnice

Topel prešit brezrokavnik je v garderobi zvezdnic priljubljen ne glede na letni čas. Z veseljem ga nosijo kot samostojno oblačilo skoraj na golo kožo ali pa v kombinaciji z drugimi vrhnjimi oblačili poskrbijo, da jim je v hladnem delu leta še bolj toplo.

V modno preverjeni zimski kombinaciji prešit brezrokavnik najpogosteje nastopa skupaj s toplimi pleteninami ali puloverjem iz trikotaže s kapuco. Na tednih mode ga modne vplivnice rade nosijo tudi prek plaščev ali usnjenih jaken, tiste najbolj drzne pa tako kot zvezdnice zgolj prek lahkotnih oblek ali kar na golo kože.

V novi sezoni so prešiti brezrokavniki še posebej privlačni, saj so izdelani iz kombinacije različnih materialov, ki ustvarjajo občutek vedno modnega slojenja. Za nov trendni pridih tega široko uporabnega oblačila pa poskrbijo tudi sveži vzorci, ki jih ustvarijo s prešivanjem.

SPLETNI NAKUP

Profimedia
Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Brezrokavnik Esprit Collection
149,99 €
Brezrokavnik Betty Barclay
249,00 €
Brezrokavnik Sisley
129,00 €
Brezrokavnik Monari
169,99 €
Brezrokavnik Comma
199,99 €
Brezrokavnik S.Oliver Black Label
149,99 €
Brezrokavnik Wega
200,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno