Prenovljeni ženski oddelek vas nagovarja s pomladnimi barvami

Če še niste obiskali prenovljenega prvega nadstropja v Nami, je zdaj najboljši čas, da to storite. Ta vas bo namreč navdihnil z najbolj aktulanimi modnimi oblačili v živahnih odtenkih in čudovitih barvnih vzorcih.

Angleška blagovna znamka Ted Baker stavi na romantične cvetlične vzorce in preverjeno  klasiko v modri in beli barvi. Romantično razpoloženi z ženstvenimi volančki in plapolajočimi poletnimi oblekami so tudi pri blagovni znamki Kaos, medtem ko vas pri Fracomini nagovarjajo z razigrano kolekcijo v tropskih barvah rožnate in smaragdno zelene.

Blagovni znamki Kocca in XT Studio kot novost izpostavljata etno obarvane vzorce in puščavsko kombinacijo bele, modre in oker barve. Športno eleganco pod okriljem zadnjih modnih trendov pa boste našli v olivno zeleni in bež kombinaciji pri Twin Set U & B Travel, v zaščitni modri, beli in rdeči pa pri znamki Armani Exchange.


Naslovna fotografija: Alja Dermastja

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno