Premium vzmetnica Vega za udobje prilagojeno vašim potrebam v mesecu juliju znižana kar -30%

Perfecta Dreams postavlja spanje na prvo mesto in spalnico spremeni v srce zdravega doma. Zdrav spanec je rezultat dobro oblikovane vzmetnice, prilagojene telesu in načinu spanja. Ali veste, katera vrsta vzmetnice vam ustreza?

Premium Vega vzmetnica za udobje prilagojeno vašim potrebam v mesecu juliju znižana kar 30%!

Idealna vzmetnica je tista, ki nudi neskončne možnosti podpore in prilagajanja. Anatomsko postavljene žepkaste vzmeti v 7-conskem jedru Premium Vege preprečujejo, da bi vas med spanjem motili partnerjevi gibi. Kombinacija dveh vrst hladno valjane pene in žepkastega jedra pa zagotavljajo maksimalno sprostitev telesa med spanjem. Premium Vega se priporoča vsem, ki iščejo trdno vzmetnico in udobje brez pregrevanja. Za dodatno udobje poskrbi prevleka iz visokokakovostne tkanine Lisboa Olive Oil z izvlečkom oljčnega olja, ki pomaga ohraniti naravno vlažnost vaše kože, 3D mrežasta tkanina pa poskrbi za dodatno zračenje. Vzmetnica Premium Vega je visoka kar 32 cm in omogoča enostavno leganje in sestopanje iz postelje.

Vsi materiali, vgrajeni v vzmetnico, imajo certifikat ÖKO Tex Standard, kar pomeni, da so neškodljivi zdravju in okolju.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Perfecta Dreams
Avtorica: Tana Stiglic Juhart
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali nam pišite na perfecta.nama@perfecta.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno