Premagajmo stres s kozmetični izdelki Elixirs & Co

Stres zelo slabo vpliva na našo kožo. Poviša proizvodnjo hormonov, kot so kortizol in adrenalin, ki povzročata iritacije, poškoduje kožno bariero, s čimer je ta bolj dovzetna za negativne zunanje vplive, poveča proizvodnjo prostih radikalov, ki povzroča prezgodnje staranje kože.

Ker se mu težko izognemo, je francoska kozmetična znamka Elixirs & Co, ki temelji na Bachovih esencah, ustvarilo posebno linijo za čiščenje in nego telesa, ki jo je poimenovala Anti-Stress.

SPLETNI NAKUP

Anti-Stress linija je čudovita kombinacija 7 Bachovih rastlin (hrast, repik, nedotika, verbena, jabolko, bor in beli kostanj), ki v sinergiji z negovalnimi sestavinami, kot so karitejevo maslo, aloe vera, hidrolata melise in lipe kožo obraza in telesa nežno očistijo, negujejo in jo sprostijo.

Linijo sestavlja 6 izdelkov za obraz (dnevna in nočna krema, čistilno mleko ter losjon, piling in maska za obraz) in 4 izdelki za telo (večkrat nagrajen luščilec za telo, gel za tuširanje, losjon za telo ter relaksacijsko masažno olje).

Njihova naloga je, da vas sprostijo in poskrbijo, da bo vsakdanji stres le še oddaljen spomin. Verjamemo, da jo bodo uspešno opravili.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dišava za dom Energija Elixirs & Co
17,97 €
Negovalno olje za telo Anti-stress Elixirs & Co
35,95 €
Toaletna voda Elixirs & Co
28,55 €
Krema za nego obraza Anti-stress Elixirs & Co
53,92 €
Eterično olje Energija Elixirs & Co
25,80 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Elixirs & Co

Aktualno