Prej evolucija kot revolucija pri moških kopalkah

Modne zapovedi pri kopalkah za moške v zadnjih letih ne doživljajo omembe vredne ‘revolucije’. Če so bile lani in predlani morda nekoliko v ospredju (spet) slip kopalke, pa letos vnovič prevladujejo daljše bombažne ali platnene kopalke. To je očitno trend, ki se je precej ukoreninil, še posebej pri mladih moških in fantih.

Barve so tudi letos udarne, precej je trendovske rožnate. Prevladujejo sicer enobarvne kopalke, a so, zlasti daljše (bokser) kopalke tudi potiskane: s cvetličnimi ali grafičnimi vzorci.

Za resne in rekreativne plavalce so še vedno najboljša izbira kopalke znamke Speedo in te so vedno slip. To je tudi razlog, da te kopalke ne bodo kar tako izginile iz (modne) ponudbe na trgu. In ne glede na to, da pri mladih trend, da pod bokser kopalkami nosijo še spodnjice, ostaja.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke Emporio Armani
65,90 €
Kopalke Karl Lagerfeld
84,00 €
Kopalke Karl Lagerfeld
84,00 €
Kopalke Calvin Klein
69,90 €
Kopalke Tommy Hilfiger
79,90 €
Kopalke Lisca
22,90 €
Kopalke Speedo
33,00 €
Kopalke North Sails
69,90 €
Kopalke Schiesser
29,95 €
Kopalke Lisca
22,80 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Calvin Klein

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno