MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Prehodna jakna tudi za mestno eleganco

Prehodne jakne in vetrovke, ki jih največkrat oblečemo, ko se odpravimo na sprehod v naravo, lahko brez modnih zadržkov postanejo tudi del vaše oblačilne kombinacije za po mestu. Minimalistična silhueta, dodelani detajli in vrhunski materiali prehodnih jaken Didriksons omogočajo, da jih v dežju in vetru brez težav oblečete čez svoj suknjič in hlače bolj formalnega značaja. Zraven ob večji poslovni torbi sodijo enostavne superge v svetlih tonih kot tudi klasični črni salonarji. Za to priložnost je še posebej primeren model jakne Didriksons, ki spominja na dežni plašč. Ker so formalna oblačila najpogosteje temno modra, črna ali siva, naj bo prehodna jakna, ki vas bo varovala pred slabim vremenom v mestu, v pastelnih odtenkih. Med najbolj modne to sezono sodijo barva banane, pistacije, nežno lila in barva marelice. Če hočete videzu pričarati še več elegance, si okoli vratu ali na ročaj torbice zavežite svileno ruto, ki v svojem vzorcu nosi odtenek prehodne jakne.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Plašč Didriksons
330,00 €
Prehodna jakna Didriksons
250,00 €
Prehodna jakna Didriksons
200,00 €
Prehodna jakna Didriksons
120,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno