Prefinjeno perilo Twinset najdete v Nami

Žensko spodnje perilo blagovne znamke Twin Set bo poudarilo vašo silhueto s finimi čipkami, nežnim tilom in romantičnimi vezeninami. Spodnje perilo Twin Set je  prefinjeno in popolno pod vrsto različnih oblek. V njihovi ponudbi modrčkov boste našli trendovske trikotne nedrčke, push-up modele, ki elegantno poudarijo vaše obline, ter modrčke s podporo,  ki podpirajo z udobjem.  Twin Set perilo je tisto perilo, ki ob udobju nikoli ne pozabi na detajle, ki zagotavljajo ženstven in prefinjen slog.  V kolekciji boste našle tudi eleganten in šik izbor pižam ter nočnih oblek. Pižama iz satena z abstraktnim živalskim vzorcem je kot nalašč za luksuzen zajtrk v postelji. Dovolite si biti ženska z vsemi svojimi čari.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Twin Set

Nedrček Twin Set.
59 €
Spodnje hlačke Twin Set.
38 €
Kombineža Twin Set.
100 €
Pižama (vrhnji del), Twin Set.
172 €
Pižama (spodnji del), Twin Set.
130 €

Aktualno