Prefinjen videz z živahnimi barvami Shiseido

Novost visoko kakovostne blagovne znamke Shiseido, predstavljajo živahne barve, ki se odlikujejo z izbrano sestavo in poudarijo vašo naravno lepoto.

POP PowderGel Eye Shadow

Lahkotna, svilnata kremna formula podarja vrhunsko nanašanje senčila, obstojnost ter vodoodporno in bogato paleto barv za dolgotrajen, zapeljiv videz oči.

Na voljo v treh možnih zaključkih; sijoč, mat in z bleščicami.  Senčilo se enostavno meša z izbrano barvno paleto, je vodoodporna in se ne kopiči v gubah.

Izbrani odtenki  so navdihnjenih z živahnimi barvami v japonski grafiki. Vsaka barva je poimenovana po izraznem zvoku, čustvu ali dejanju, izraženem kot “onomatopeja” v japonskem jeziku.

Hibridna tehnologija v prahu in gelu podarja tej edinstveni senci močno, a izjemno prilagodljivo strukturo, ki deluje tudi kot zaščitna pregrada za vlago.

Vsebujejo izvleček Wakame, japonske morske alge, bogate z antioksidanti, ki ščiti in gladi.

MicroLiner Ink

Črtalo za oči z izjemno tanko konico in močnimi pigmenti, ki podarjajo očem mat zaključek. Izjemno obstojno, brez nabiranja v gubicah.

Lahkotno črtalo vsebuje termo-senzorično tehnologijo, ki omogoča, da se  formula ob stiku s kožo pretvori iz trdne v tekočo ter ustvari prožen, vodoodporen film, ki traja do 24 ur. Z mikro tankim črtalom lahko pričaramo na očeh različen učinek; lahko rišemo pikice med trepalnicami ali pa drsimo po vekah z izjemno natančnostjo.

Tokrat na voljo v novih dodatnih živahnih 4 barvnih odtenkih, ki jih navdihujejo tradicionalna “sumi” črnila iz japonske kaligrafije.


Naslovna fotografija: Shiseido

Kozmetika Shiseido je na voljo na oddelku kozmetike, v pritličju veleblagovnice Nama.


Aktualno