Prijetne temperature nagovarjajo, da prihaja najlepši letni čas

Do pomladi nas po koledarju loči zgolj še 30 dni, zato mogoče ne bo odveč, če vam namignemo, da vas v Nami tako na oddelku perila ter ženske in moške mode kot v pritličju na oddelku kozmetike in modnih dodatkov že pričakujejo nove pomladne kolekcije.

Težka zimska vrhnja oblačila zamenjajte s trenči, ki v novi modni sezoni s premišljenimi detajli, kot so plise na hrbtnem delu, velike pentlje in napihnjeni rokavi, nadgradijo klasični stil. Pomembno vlogo igrajo tudi modni dodatki, ki pa ob malce bolj drznem trenču ostajajo v klasičnih vodah. Pomislite na svileno ruto, ki jo odišavite z najljubšo dišavo (najbolj zanimive dišavne kreacije boste našli na Naminem oddelku nišnih dišav), klasične salonarje s stileto peto in elegantno manjšo torbico.

Rebecca nosi plašč Twinset U&B Travel 281.00 eur, obleka Morgan 70.00 eur, ruta 29.50 eur, torbica U.S. Polo 102.50 eur.

Gregor nosi plašč Didriksons 400.00 eur, pulover 29.00 eur, dolge hlače Esprit 69.00 eur.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno