Praznična kolekcija Comma že v Nami

Spoznajte kolekcijo priložnostne mode blagovne znamke Comma, ki je kot nalašč za praznovanja v decembru. Svetleči materiali in izvirni detajli, kot so draperije in bleščice, poudarijo praznični videz na zelo ženstven način. In ker je Comma sinonim za brezčasno eleganco, si boste z nakupom priložnostnih prazničnih oblačil tudi zagotovili, da v njih nikoli ne boste prestopili meje in postali sinonim za kič.

V morju čudovitih trendov in barv, ki jih bomo nosili v dneh, ki so pred nami, sta črna in kraljevsko modra barva najboljša izbira in klasika, ki nikoli ne gresta iz mode. Prilegata se namreč vsem ženskam, ki slavijo klasiko in eleganco, tako kot se za prave kraljice spodobi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Blejzer Comma
169,99 €
Obleka Comma
149,99 €
Bluza dolg rokav Comma
59,99 €
Pajac Comma
159,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno