MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Pozdrav toplim dnem z novo kolekcijo obutve Gant

Najboljša uvertura v pomlad in z njo prihajajoče poletje je zagotovo nova obutev, ki ne naredi le velike usluge našim stopalom, temveč tudi garderobi nasploh. Obstaja velika verjetnost, da svojo najdete prav v novi kolekciji priznane znamke Gant za to pomlad in poletje.

Ta je za marsikoga že hišno ime, tudi tokrat pa ponuja široko paleto nove obutve, in sicer v dveh ločenih zgodbah. Prva se imenuje Spring & Mulberry Street ter slavi značilen ameriški športni slog znamke s ščepcem prefinjenosti. Z obutvijo tako še naprej stavijo na ikonične klasike, ki imajo že nošeni videz, hkrati jih odlikuje vizualna svežina, naslonili pa so se tudi na udobno eleganco.

Prav na račun slednje to sezono predstavljajo malce bolj formalne modele, pri čemer glavno vlogo igrajo mokasinke in balerinke. Tu je še široka paleta tako imenovanih loaferk, ki so mehkejše kot kdaj prej, preporod pa doživljajo tudi balerinke v dveh različicah. Smo že omenili superge z retro estetiko ter vrnitev palubnih čevljev – še ene večne klasike?

V drugem delu kolekcije z imenom The Grand Tour pa so se pri Gantu podali iz ameriške v sredozemsko smer, s tem pa svetovljanskemu slogu in eleganci z evropskim pridihom naproti. V njenem središču so balerinke in mehke loaferke, espadrile ter raznolike sandale, ki bodo zagotovo poživile klasične poletne videze. Barve, v katerih se kopa omenjena sredozemska kolekcija, so bež, rumena in oranžna ter tudi indigo in zelena.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Natikači Gant
93,50 €
Natikači Gant
73,50 €
Balerinke Gant
124,50 €
Superge Gant
134,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Gant
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno