Poudarite svojo edinstvenost z ličili Max Factor

Ličila niso samo ličila, ampak nekaj več. So kot male čarobne barvne paličice, s katerimi lahko poudarimo svojo naravno lepoto.

Vsaka ženska je lepa, edinstvena in radi vzpodbujamo, da poudari svoje adute. Zaradi tega ji bodo ličila vlila kanček dodatne samozavesti, ki jo dan danes še kako vsi potrebujemo za vsakodnevne izzive.

Do lepe in sijoče polti vam bo pomagal Miracle Pure, lahkotna in zelo vlažilna tekoča podlaga. Tiste, ki imate rade bolj prekrivne, pa posezite po Lasting Preformace pudru, ki je primeren prav za toplejše dni ter mešan do masten tip kože.

Nasmejte se in ličkam dodajte kanček barve v rožnatih tonih, saj najbolje poudarijo naravno barvo ličnic.

Brez poudarjenega pogleda ne gre. Veke enakomerno zasenčite z naravnimi zemeljskimi toni iz palete senčil Mastepiece Nude. Paleta ima širok nabor barvnih odtenkov – vse od mat do sijočih. Nato začrtajte linijo s Khol črtalom tik ob trepalnicah v temno rjavim odtenku. Pika na i pa so močno poudarjene trepalnice z maskaro za volumen, Divine Lashies ki jih bo zgostila, poudarila in podaljšala.

Zaključite še z vašim najljubšim odtenkom obstojnega rdečila za ustnice Lipfinity, ki bo poskrbelo, da bodo ustnice popolne od jutra do večera. Še namig … vaš celoten videz zaključite še z vašo najljubšo dišavo.


Naslovna fotografija: Max Factor
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno