MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Poudarite svojo naravno lepoto z izdelki Origins

Origins je ameriška znamka naravne kozmetike, ustanovljena leta 1990. Njihov pristop k lepoti je osredinjen na naravne sestavine in trajnostno pridelavo, z namenom, da bi povzročili čim manjši vpliv na okolje. Izdelujejo izdelke, ki bodo ljudem pomagali na poti do zdrave in sijoče kože.
Znamka Origins se zavzema za trajnostni razvoj in ohranjanje integritete okolja. Pri izdelavi embalaže uporabljajo reciklirane materiale in sestavine, ki so pridobljene na trajnosten način.

Izdelke ustvarjajo iz naravnih sestavin, ki so pridobljene iz vseh koncev sveta, od vzhodne Azije in Avstralije do Sredozemlja in Južne Amerike. Te sestavine so izbrane zaradi njihovih pozitivnih učinkov na kožo, kot so hidracija, obnova in izboljšanje teksture.

Odkrijte skrivnost pomirjene in navlažene kože z Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion!

Ta izjemno priljubljen izdelek znamke Origins je zasnovan za pomirjanje in vlaženje občutljive kože. Gre za tonik, ki kožo pripravi na nadaljnjo nego in ji zagotovi navlaženost, hkrati pa jo pomirja in zmanjšuje znake draženja.

SPLETNI NAKUP

Ključna sestavina je reishi goba, ki je znana po svojih antioksidativnih in protivnetnih lastnostih. Pomaga zmanjševati rdečico, občutljivost in draženje kože ter izboljšuje njeno naravno obrambo pred zunanjimi dejavniki.

Poleg reishi gobe vsebuje tonik tudi druge naravne sestavine, kot so kamilični izvlečki, aloe vera in glicerin, ki kožo navlažijo in pomirijo.

Uporaba je zelo enostavna. Po čiščenju obraza ga enakomerno nanesemo na kožo in pustimo, da se vpije. Nato nadaljujemo z nadaljnjo nego kože – nanesemo serum, vlažilno kremo in kremo z zaščitnim faktorjem.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Micelarna vodica Origins
35,81 €
Gel za obraz Origins
20,77 €
Maska za obraz Origins
26,59 €
Krema za nego obraza Origins
64,20 €
Maska za obraz Origins
26,59 €


Naslovna fotografija: Origins
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno